VEEL GESTELDE VRAGEN MICROBLADING

Veel gestelde vragen Microblading

 

Vraag: Hoe lang blijft M.B zitten ?

Antwoord: Dit is per persoon verschillend. M.B is namelijk afhankelijk van de huid soort en de levensstijl van de persoon, uit ervaring is het meestal de levensduur van de M.B 8 tot 12 maand.

 

Vraag: Doet het zeer?

Antwoord: M.B is geen marteling het is dragelijk en voor de kleinzerige personen kan er via dokter op recept Emla crème aangevraagd worden. Dit zal van te voren aangebracht moeten worden en dit zal de ingesmeerden gedeelte verdoven tijdens de behandeling.

 

Vraag: Waarom M.B en geen PMU ( permanente make-up )?

Antwoord: M.B is veel realistischer dan PMU en het voordeel van M.B is dat het het ook elke keer weer kan aanpassen na de vorm van je gezicht, na jaren zal de vorm van je gezicht natuurlijk veranderen en het mooiste is dat de wenkbrauwen dan natuurlijk ook mee vormen.

 

Vraag: Mijn wenkbrauwen zijn ongelijk, kan het dan ook ?

Antwoord: Dan is juist M.B de techniek die je nodig heb, met ervaring kijken we na je gezicht en kijken welke vorm het juiste is en deze word aangehouden en zal aan beide kanten gelijk worden gemaakt waar door er geen verschik meer zal zijn. (hier zijn ook foto’s van)

 

Vraag: Ik heb een litteken is het dan ook mogelijk ?

Antwoord: Ook deze is weg te werken met M.B, door dat er bij een litteken geen haren meer groeien is M.B de oplossing om dit te verstoppen. Na de behandeling zal het lijken als of er helemaal niks onder zit dit door dat M.B zo fijn is en zo precies gedaan word dat het gewoon de vorm aanhoud die de wenkbrauw daar normaal ook zal hebben.

 

Vraag: Er zijn wat stukjes vervaagd na de eerste behandeling en nu ?

Antwoord: Het klopt dat na de eerste behandeling er 30 tot 40 % verlichting in kan komen door korstjes en velletjes ook zal na de eerste 4 a’ 5 dagen pas de juiste kleur te zien zijn. Binnen de eerste 8 weken mag je gewoon langs komen voor een gratis behandeling voor de verfijning en de vervaagde deeltjes bij te werken.