Nieuws


Nieuws:

 

 

01.01.2023

nieuw jaar dus een nieuwe gekke actie word weer los gelaten.

dit jaar willen we elke maand een waardebon van 50 euro weggeven aan de gene die de mooiste badeend heeft gedoneerd of heeft geruild aan ons, LEES BIJ DE KNOP BAD-EEND ACTIE MEER OVER DEZE ACTIE

 


07.09.22 nieuwe stagiaire 

 

Mijn naam is Vero ik ben 18 jaar en ik doe de opleiding mediavormgever niveau 4 aan het Noorderpoort.

Al vanaf dat ik een kleine meid was wilde ik tatoeëerder worden, dankzij deze stage bij Tattoo at work kan ik dat nu ook mogelijk maken voor mezelf.

Ik ontwerp voornamelijk: dotwork, cartoons, American traditional maar ook realisme en mandala’s vind ik erg interessant. Nieuwschierig? Neem dan een kijkje op mijn instagram: Wicked.tattoo_

 

IMG_8969


 

02.09.22 nieuwe stagiaire 

Angela is onze nieuwe stagiaire. Ze is 19 jaar en komt bij ons een half jaar stage lopen. Zij zet zelf ook tatoeages en heeft hier voor een eigen studio in Ruinen, en vind het ook leuk om ontwerpen te maken. Voor ontwerpen of tattoos kunnen jullie altijd contact opnemen, ook gaat zij bij Tattoo at work tatoeages zetten en is haar agenda open voor afspraken voor een speciaal tarief

9c9612ea-8d5f-458e-af61-c6f6a37abdeb-1


 

15.01.22  Open!

We hebben gelukkig het nieuws gekregen dat wij na weer een tijdje dicht te zijn, weer open mogen! Dat is natuurlijk geweldig nieuws voor ons en voor jullie. Doordat wij dicht waren zijn er wat veranderingen in datums van afspraken gekomen, Als je daar nog vragen over hebt of nog wat meer informatie erover wilt, kun je altijd een berichtje sturen of ons bellen.


 

20.09.21 NIEUWS

Door de versoepeling in de COVID-19 regels  gaat de 1,5 meter regel er af, dit betekend dat je weer iemand mee mag nemen met je afspraak voor steun en gezelligheid. wij zijn blij dat dit weer mogelijk is !

 


 

STAGIAIR JIM.

Ik ben een media vormgever student (motion design) met als favoriete hobby’s: Tekenen en animeren. Ik ben afgestudeerd voor Filmmaker, ik heb ervaring met film én monteer werk, maar ben nu vooral bezig met het illustreren en 2d animaties.

Mijn tekenstijl is vooral manga/anime (simplistisch met dikke/duidelijke schaduwen) maar ik beoefen ook andere stijlen en vormen
De animatie die bij mij vandaan komen zijn korte loops die mooi doorlopen en achter elkaar afgespeeld kunnen worden.

Ik ben een positief, leergierig en hard werkend persoon. Ik hou van de dingen die ik doe en wil altijd meer leren en proberen

IMG_3B42F806D81F-1


 

 STAGIAIR TESSA.

Hee! Ik ben Tessa en ben voor de komende tijd de nieuwe stagiair 🙂 Ik studeer mediavormgeving aan Noorderpoort en zou het erg leuk lijken om me verder te verdiepen in het vak tatoeëren. Verder ben ik altijd wel in voor een praatje en hou ik ervan om creatief bezig te zijn! Jullie zullen me dus vaker zien in de shop 🙂

IMG_3460


 

2 NIEUWE STAGIARIS 

we verwelkomen 2 nieuwe stage lopers Tessa & Jim.

 


GUEST ARTIEST RITCHI 

Gast Artist Ritchi uit Belgie is weer aanwezig bij ons op 24,25,26 juni

LET OP BOOKING IS AL GELOTEN AGENDA IS VOL

 


 

EINDE STAGIAIR ARCHER ( 24 april 2021 )

na een halfjaar stage zit het er op voor Archer,  het is geslaagd afgerond en heeft zelfs op zijn laatste dag nog een tatoeage mogen zetten.


 

TATTOO SHOP WEER OPEN  ( 3 maart. 2021 )

de contact beroepen mogen weer van start, wij zijn daar door ook weer open, alle klanten die een afspraak hadden tijdens de lockdown hebben al een nieuwe datum gekregen, deze bezigheid was te doen tijdens de lockdown als thuiswerk. Hier door kunnen wij nu ook nieuwe opdrachten accepteren en inplannen, over de wachttijd kunnen we niks vast zeggen dit is bij ons per artiest verschillend.

 


 

GOLDEN TICEKTS ( 15 feb. 2021 ) 

Met een GOLDEN TICKET kun je na de lockdown een afspraak maken buiten openingstijden, denk hier bij aan avonden en zondagen.

Begrijpelijk dus dat jij zo’n GOLDEN TICKET wilt want na de lockdown moet jij vast ook weer aan de bak en is de kans op een vrije dag opnemen erg klein. Of ben je er ook helemaal klaar mee dat je afspraak nu al zo ver vooruit geschoven is dat je deze zomer echt die nieuwe tattoo moet hebben, heel begrijpelijk daarom deze kans

En daarbij steun je ook de shop op hun bestaan in deze tijd!!

 WIL JIJ MEER INFO OVER DEZE ACTIE KIJK DAN ONDER DE ACTIE KNOP LINKS

Schermafbeelding 2021-02-22 om 11.47.46 Schermafbeelding 2021-02-22 om 11.47.54

Lockdown  ( 15 dec. 2020 )

Vanaf  15 december t/m 19 januari is ook Tattoo At Work gesloten door de lockdown. Hoogstwaarschijnlijk wordt de lockdown verlengd met +- 3 weken maar dat is nog niet zeker.

 


 

Nieuwe Video  ( 7 dec. 2020 )

Op het YouTube kanaal Tattoo At Work kunt u een nieuwe video zien! Het is een stop-motion dat laat zien hoe wij hier te werk gaan. DE LINK: https://www.youtube.com/watch?v=Z2TOzzVFVvg

 


 

Nog een stagiair! ( 3 dec. 2020 )

Ik ben Archer ter Steeg en ik ben 18 jaar. Ik zit in het 3de jaar van de opleiding Mediavormgeving op Campus Windschoten. Ik loop van 30 november t/m 23 april hier stage. Ik ben erg enthousiast om hier te beginnen en nieuwe dingen te leren,”


 

Marjolein wil meer eigen ontwerpen zetten  ( 8 nov.  2020 )

Marjolein maakt eigen ontwerpen en zoekt mensen die graag haar ontwerp willen laten zetten, dus als je interesse hebt kan je haar altijd een berichtje sturen!

Marjolein_EigenOntwerp_Vos Marjolein_EigenOntwerp_Skull


 

Advies voor Corona

Ons advies voor corona is om alleen te komen, bij binnenkomst je handen te desinfecteren, geen handen schudden en een mondkapje op.


 

Guest artiest Orm  ( 24 sept. 2020 )

Gast artiest Orm komt 24 september naar Tattoo At Work als gastartiest! Hij is voor 2 dagen aanwezig en je kan afspraken bij hem maken.
Instagram: @ormgrutterstattoos

Orm Tattoo At Work Crew Tijger Vleugels Captain AmericaBloemetje Klokje Bloemen LeeuwMaskers Helm met schep+pickaxe Oni Helm


 

Stagiaire Cas 

We hebben een nieuwe stagiaire! Cas Takken, hij loopt hier stage van 5 augustus t/m 5 februari.


 

We zijn weer geopend!

We waren vanaf 24 maart gesloten maar we zijn weer geopend sinds 12 mei en we plannen weer afspraken in!


 

Corona is er geweest

Tattoo At Work is vanaf 24 maart voor een tijdje gesloten door COVID-19. Wij laten weer weten als we weer open zijn.


 

Guest artiest Ritchie 14 en 15 Februari 2020

Artiest Ritchie Stone uit België komt op 14 en 15 Februari te gast bij Tattoo At Work hij heeft echt een eigen stijl en heeft beperkt plek deze dagen! Hier wat werk en volg meer van zijn werk via Instagram @ritchiestonetattoos.

IMG_1508IMG_1504 IMG_1503 IMG_1502 IMG_1499 IMG_1498IMG_1496 IMG_1495 IMG_1494 IMG_1493IMG_1492 IMG_1491 IMG_1481 IMG_1482IMG_1484 IMG_1486 IMG_1487 IMG_1490IMG_1480


 

 

Vertrek van collega Leroy (29 oktober 2019)

Na een leuke en gezellige samenwerking met leroy heeft hij er voor gekozen om naar zijn oude werkplek terug te gaan (Hoogeveen). Leroy tatoeëert nog steeds maar niet meer onder de naam en team van Tattoo At Work.


 

Nieuwe artiest in het team  MARJOLEIN (19 juni 2019)

Nieuwe artiest in het team genaamd marjolein, zij heeft al een jaar ervaring in een andere tattooshops. Nu versterkt ze ons team, Marjolein is een allround artiest die het liefste eigen ontwerpen maakt.


 

Leerling Jamie-Lee verlaat het team ( 17 juni 2019 )

Leerling Jamie-Lee verlaat de zaak als leerling.

 


 

Artiest Wim Horstman  verlaat het team   (29 april 2019)

Na een leuke maar toch korte tijd samen gewerkt te hebben met Wim Horstman in ons team hebben we afschrijf genomen, we zijn goede vrienden gebleven wat je al snel word met ons team. Het tatoeëer vak heeft hij niet achter gelaten, hij is verder gegaan op een studio aan huis locatie. Wil je toch nog graag door onze grote vriend Wim Horstman getatoeëerd worden kan je altijd via social media contact met hem opnemen.


 

 

Nieuwe artiest bij het Team  ( 3 Maart 2019)

Binnenkort hebben wij een nieuwe artiest in het team, deze is gespecialiseerd in Full color tatoeages en veel meer.


 

 

Welkom Leroy  ( 20 Oktober 2018 )

Wij verwelkomen Tattoo artiest Leroy, een all-round artiest met 14 jaar ervaring en maakt met veel passie graag een eigen ontwerpen.  Zijn voorkeur gaat na Old School en Calligrafie  (sier letters/teksten)

 


 

Leerling artiest   ( 3 Juli 2018 )

Het nieuwe gezicht in de shop is de leerling Jamie-Lee, zij zal bij ons het tatoeëer vak gaan leren, door haar creatieve gave weet ze van elk idee een mooie ontwerp te maken, zij zal zicht de eerste jaar (jaren) bezig houden met lijn tatoeages en kleine tatoeages in schets stijl. Ook zal ze graag willen groeien in kleur stijl en grotere opdrachten.

Wil jij Jamie-Lee een kans geven om te groeien maak dan een afspraak bij haar, groot voordeel is dat zijn geen wachttijd heeft van 4 tot 8 maand, maar dat je meestal wel binnen 2 tot 4 week aan de beurt zal zijn.