covid 19 vragen

COVID-19 VEEL GESTELDE VRAGEN

  • date
  • 25 november, 2021

Wij snappen dat er veel vragen zijn omtrent de lockdown en de Covid-19 regels, hier onder hebben we veel gestelde vragen al vast beantwoord. Heb je hier na nog een vraag weerhoud je niet en stuur ons/de gewenste artiest je vraag, wij proberen hem dan z.s.m te beantwoorden.

 

Vraag: ik heb een afspraak gaat staan tijdens de lockdown periode deze nog door?

Antwoord: alle afspraken tijdens de lockdown komen te vervallen, elke artiest zal contact opnemen met de klanten die deze periode gepland staan (elke artiest heeft hier zijn/haar eigen manier voor).

 

Vraag: ik heb een afspraak staan na de lockdown word deze afspraak dan ook geschoven? 

Antwoord: alle afspraken na de lockdown blijven staan. dit is netjes gepland en geregeld en aan deze agenda gaan we niet zitten, dit zal anders allemaal dubbel werk zijn voor de artiest en natuurlijk de agenda van de klanten die gepland staan 

 

Vraag: tot wanneer is de lockdown?

Antwoord: de lockdown is momenteel bekend tot ….   hier na krijgen wij net als iedere ander meer informatie van uit een persconferentie hoe en wat we erna kunnen en mogen.

 

Vraag: kan ik ook nog een afspraak inplannen buiten de lockdown?

Antwoord: dit is per artiest verschillend, de ene artiest houd zijn agenda gesloten om eerste de oude afspraken her in te delen, de andere artiest werkt door met het plannen van nieuwe afspraken, het beste is contact opnemen met de gewenste artiest.

 

Vraag: is er toch een mogelijkheid om getatoeëerd te worden.

Antwoord: er is van uit de wet geen enkele andere mogelijkheid om een afspraak door te laten gaan.

 

Vraag: kan ik nog wel een ontwerp/tekeningen laten maken 

Antwoord: ontwerpen en tekeningen gaan zeker door. wij doen dit zelfs met liefde want we zijn graag bezig met ons werk. contact is per artiest wel verschillend, de ene heeft voorkeur aan whatsapp en de andere via de mail. neem even contact op met de gewenste artiest en bespreek dit. Het is zeker geen storen of ongewenst, het word zelfs geliefd dat wij jullie toch nog een beetje kunnen helpen! 

 

Vraag: Kan ik nog wel een waardebon halen 

Antwoord: we zijn wel aanwezig in de zaak dit voor stagiaires/leerlingen en natuurlijk de ontwerpen/tekeningen die gemaakt moeten worden voor ons werk.

 

 

Leave a reply

Fields marked with * are required