Fields marked with * are required
Vraag: Wat kost een tatoeage?
Antwoord: Prijzen kunnen niet gegeven worden via internet of telefonisch contact, dit is om de volgende reden: De kosten zijn afhankelijk van de grootte, details, kleur of schaduw van de tatoeage.
Vraag: Wat is er pijnlijker de lijntjes of het kleuren?
Antwoord: Over het algemeen zijn de buitenlijntjes het pijnlijkst maar deze zijn ook het snelste klaar. Het schaduwen of kleuren is minder pijnlijk, dit komt omdat dat met meerdere naaldjes gebeurt waardoor de druk per vierkante centimeter minder is, het klinkt onlogisch maar het is waar.
Vraag: Komt het wel eens voor dat er iemand flauw valt?
Antwoord: De ervaring leert dat die enkeling die flauw valt (hier hoef je jezelf echt niet voor te schamen, het overkomt zelfs de grootste) vaak te wijten is aan te weinig of niet eten! (dus goed eten voor je je laat tatoeëren is gewenst)
Vraag: Ik ben diabeet, is dit een probleem?
Antwoord: Nee, zeker niet voor het tatoeëren, mits dit uiteraard hygiënisch gebeurt en de tatoeëerder zich houdt aan de richtlijnen van de NBT of GGD en ook door deze instantie gecontroleerd wordt. Wat erg belangrijk is en dat moet je zelf doen, is er op letten dat je de nazorg nauwkeurig volgt zodat er naderhand geen complicaties kunnen optreden.
Vraag: Ik gebruik bloedverdunners, kan ik me toch laten tatoeëren?
Antwoord: Dit is geen probleem, je kunt eventueel UITSLUITEND NA OVERLEG met je behandelend arts vragen een dag ervoor iets minder in te nemen of over te slaan.
Vraag: Ik ben nog geen 18, kan ik me laten tatoeëren?
Antwoord: Ik wil in principe niet onder de 18 tatoeëren, maar als de ouders het goed vinden en mee komen wil ik tot 16 jaar zakken, maar absoluut niet jonger! Stel dat je nog een groeistuip krijgt, dan heeft dat roosje in een keer wel een héél lang steeltje of dat dolfijntje wel een heel raar staartje!
Fields marked with * are required
12 Comments on VEEL GESTELDE VRAGEN