voor uw afspraak

via deze pagina willen wij je op de hoogte brengen van de verandereingen bij ons in de zaak en op gebeid van Hygeine ( GGD en LCHV )

Er is een nieuwe toestemming formulier die je hier onder kunt downloaden, vervolgens kunt doorlezen en invullen voor uw afspraak, voor de rest zullen alle nieuwe regels van de GGD allemaal achter de schermen zijn in de tattooshop hier zal je als klant verder geen last van hebben.

Door de verandering van de regels is er wel wat meer kostbare materiaal nodig en hier door veranderd het uur tarief na 100 euro per uur, voordeel is dat we door de ervaring mee ook sneller geworden in ons werk en hier door zal de uur tarief eigenlijk op het zelfde neer komen want in de zelfde tijd word er gewoon meer gezet.

Kort om tarief zal uitkomen alsof het niet voor je veranderd is.

Hier onder is de toestemming Formulier te downloaden,

Print deze uit voor je afspraak en neem hem door, vul hem in en neem hem mee na de afspraak voor het zetten van de tatoeage. Heb je niet de mogelijkheid om hem te printen neem hem dan wel even door, het printen doen we dan in de zaak, door dat je de formulier al kent zal het invullen sneller gaat en scheelt dit je afspraak heel veel tijd en moeite.

klik  hier >>toestemming 2023<<

Hier onder een paar meer formulieren over tatoeages en tatoeëren

Nazorg tatoeage

>>link voor nazorg<<

Risico’s van het plaatsen van een tatoeage

>>link voor de risico’s en complicaties<<

Kan de afspraak niet door gaan.  dan minimaal 48 uur van te voren doorgeven dan kunnen we hem verschuien en iemand anders in plannen.   Ben je later met het afzeggen van de afspraak dan zal de aanbetaling vervallen.

betalen bij ons kan met pin.

.

Leave a reply

Fields marked with * are required