INFORMATIE

Downloads :

Informatie over de risico’s van tatoeages  KLIK HIER

Nazorginstructie tatoeage KLIK HIER

Tattoo At Work is een moderne tattooshop gevestigd in Emmer-Compascuum.

In ons team beschikt elke artiest over een hoge dosis ervaring, creativiteit, een hele hoop werk plezier en ieder heeft ook een compleet eigen stijl. Hierdoor kunt u dan ook voor elke soort tattoo bij ons terecht.

Bij ons kiest de klant de gewenste artiest uit en niet de artiest de klant of opdracht.

Een hygiënische werkwijze, kwaliteit van ons product en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het team.

danny-tattoo

LOGO BESCHRIJVING

 

T A W. staat voor Tattoo At Work

Dit wordt gevolgd door een druppel, dit symboliseert bloed, zweet en tranen. Dit was nodig om Tattoo At Work te maken tot wat het nu is.

Dit wordt van elkaar afgehouden met een scheidingslijn, deze scheidingslijn symboliseert de verschillende mensen die bestaan. Hiermee wil ik duidelijk maken dat het niet uit maakt wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet of wat je verhaal is want al deze lijnen komen bij Tattoo At Work in één center. Deze lijnen vormen uiteindelijk een kruis.

Alles is in één dikke cirkel geplaatst,  het symboliseert dat we allemaal wat gemeen hebben bij Tattoo At Work en dat is dat we allemaal inkt bij ons dragen tot het einde.

Hieromheen zit nog een kleine rand, dit is om te laten zien dat het geen grote, of moeilijke weg moet zijn om een tattoeage te nemen. Tattoo At Work werkt altijd aan een huiselijke sfeer waar jij je thuis, veilig en op je gemak voelt. Het moet namelijk niet zo zijn dat je al gespannen bent wanneer je belt voor een afspraak…. Spanning mag er zijn voor de eerste prik en voor de rest zal ik er voor zorgen dat alles er naast super gezellig mag wezen en dat het resultaat er super op mag staan en als er dan terug wordt gedacht aan de dag van het zetten, dan wordt er terug gedacht met een grote glimlach

Dit vormt het logo/symbool van Tattoo At Work