INFO SCAR-CLEAN

img_0017

Wat is Scar-clean

Scar-clean is de ultieme methode om littekens en striae weg te werken, verwijderen is niet mogelijk maar ze verstoppen wel!

Met deze techniek word de pigment van je eigen huid weer terug gebracht in de litteken/striae, na genezing zal de litteken/striae bijna niet meer zichtbaar zijn, een litteken/striae is een nieuw stuk dat je lichaam heeft aan gemaakt zonder dat er pigment in gekomen is. Door de techniek van scar-clean Brengen we deze pigment weer aan.

 

Behandeling

Er word eerst gekeken na je huid zelf, hoe deze reageert op irritatie en verkleuring, uit deze gegevens word de pigment kleur ook bepaald zo dat het perfect overeen komt waar door het resultaat verbluffend zal zijn. Wanneer de juiste pigment gekozen is word de litteken/striae behandeld, dit word gedaan met een speciaal stuk techniek die de litteken/striae niet verder beschadigt maar wel kan behandelen.

Afhankelijk van de litteken is de aantal behandelingen verschillend.

 

Nazorg

De nazorg is een belangrijk factor voor het houden van de gewenste resultaat.

Zorg er voor dat de eerste 10 dagen de pigment goed ingesmeerd word met Bepanthen ( de oppervlakte moet wat vettig zijn ) dit voorkomt kort vorming.

2 maal daags met water schoon spoelen en droog deppen ( wrijven word afgeraden omdat dit korstjes kan los halen ).

 

Er kunnen kleine korstjes ontstaan, deze mogen er niet van afgekrapt worden, dit is een teken dat de pigment niet vettig genoeg gehouden word.

 

De eerste 10 dagen mag er niet mee gezwommen worden, 3 week niet in de volle zon, na de 3 weken mag je zonnen weer opbouwen maar gebruik een hoge bescherming factor ( bijvoorbeeld factor 50 )

schermafbeelding-2016-10-20-om-23-48-46

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de grote van de litteken/striae Dit kan makkelijk bepaald worden door middel van een duidelijke foto of in de studio zelf, u bent altijd welkom tijdens opening tijden.